Over ons - Logo

Over ons

Het Nederlands Instituut Hoogwerker Opleidingen (NIHOp) is het nationale kenniscentrum dat volledig is ingericht om kennis van en rond het veilig werken met hoogwerkers uit te kunnen dragen. Het NIHOp is in 2004 opgericht om te voorzien in de behoefte aan een onafhankelijk kenniscentrum op het gebied van het veilig gebruik van de hoogwerker.

Als volledig onafhankelijk kenniscentrum biedt het NIHOp dan ook de mogelijkheid om alle in Nederland gangbare opleidingen op dit gebied te volgen.

Flexibele en mobiele organisatie

De grondlegger van het NIHOp is de heer Ed van Dommelen. Zijn jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat het NIHOp altijd aan de kwaliteitseisen is blijven voldoen, innoverend is geweest en een sterke partner is in diverse branches. Dit heeft er toe geleid dat het NIHOp op dit moment een zeer flexibele en mobiele organisatie is.

Het NIHOp komt naar haar opdrachtgevers toe. De basis voor het NIHOp is om opleidingstrajecten zo veel mogelijk in de eigen omgeving van de opdrachtgever te verzorgen. Op deze manier is het NIHOp in staat maatwerk te leveren en opleidingstrajecten zeer flexibel in te richten voor opdrachtgevers.