BHV

Herhaling

Omschrijving
De BHV ( Bedrijfshulpverlening ) herhalingsopleiding bestaat uit de onderdelen: brandbestrijding, ontruiming, EHBO, reanimatie en het bedienen van de AED. Tijdens de opleiding komen alle onderdelen ruimschoots aan bod. De nadruk ligt op het handelen in tijd van een calamiteit. Om de cursisten zo veelzijdig mogelijk te laten oefenen zijn wij in het bezit van meerdere opleidingsvrachtwagens. Hierin kunnen alle problemen, waar de hulpverlener mee te maken kan krijgen, geoefend worden. Voorbeelden hiervan zijn rookoefeningen, oefeningen met brandmeldinstallaties en natuurlijk blustrainingen.
Als u in het bezit bent van een geldig EHBO diploma Oranje Kruis is het volgen van het onderdeel brand voldoende om bedrijfshulpverlener te worden.

Doelgroep
Deze opleidingen zijn bedoeld voor iedereen die met bedrijfshulpverlening te maken heeft, al eerder zijn certificaat heeft behaald en zijn kennis wil bijhouden.

Voorwaarden voor deelname
Om aan deze opleiding deel te mogen nemen, moet de cursist in het bezit zijn van het BHV basis certificaat en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift hebben.

Locatie
De opleidingen kunnen op uw bedrijf worden verzorgd. Het enige dat wij van u verwachten is een lesruimte om de theorie door te nemen en een parkeerplaats met wat ruimte voor de praktische invulling. De rest verzorgt het NIHOp, daar heeft u geen omkijken meer naar. Wilt u liever gebruik maken van onze BHV trainingsruimte? Geen probleem, dan kunt u naar Rijen komen. Daar beschikken we over een trainingsruimte waar de nodige praktijksituaties kunnen worden getraind.

Bekijk de locatie eisen voor BHV Herhaling

Prijs
De aanbiedingsprijs is afhankelijk van de locatie en de groepsgrootte, welke onderdelen er gevolgd worden en natuurlijk niet te vergeten: uw wensen.

Vraag hier een offerte op maat op voor BHV Herhaling

Dagindeling
NIHOp BHV basis

Ochtend

- Theorie
- Praktijkinstructie
- Oefenen d.m.v. scenario’s

Middag
- Oefenen d.m.v. scenario’s

Duur van de opleiding
Van 8.00 uur tot 16.00 uur

Groepsgrootte
Maximaal 8 personen

Geldigheid van het certificaat
De geslaagde kandidaten krijgen het NIHOp certificaat. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van 1 jaar.

Heeft u een vraag of wilt u zaken bespreken?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Onze code 95 opleidingen

wachtend op afbeelding
Hoogwerker

In de ARBO wet is geregeld dat een werkgever verantwoordelijk is voor een gedegen vakkundige opleiding van zijn werknemers...

Lees meer
wachtend op afbeelding
Heftruck

In de ARBO wet is geregeld dat een werkgever verantwoordelijk is voor een gedegen vakkundige opleiding van zijn werknemers...

Lees meer
wachtend op afbeelding
BHV

Volgens de Arbowet moet ieder bedrijf een adequate bedrijfshulpverleningsorganisatie inrichten om bij een calamiteit het letsel...

Lees meer
wachtend op afbeelding
VCA

De opleidingen basis VCA en VOL-VCA zijn voorbeelden van opleidingen die niet alleen met het veilig kunnen werken met de hoogwerker...

Lees meer