Veilig werken met de heftruck

Basis

Omschrijving
De NIHOp opleiding “Veilig werken met de heftruck“ basis is een opleiding waar deelnemers zonder ervaring de beginselen van het werken met een heftruck aangeleerd krijgen. Na een theoretische onderbouwing zal er vooral veel geoefend worden in het rijden en veilig bedienen van de heftruck. Na afloop kan de deelnemer zelfstandig en op een veilige manier met de heftruck werken.

Doelgroep
NIHOp “Veilig werken met de heftruck” is een opleiding voor iedereen die, al dan niet incidenteel, met een heftruck moet werken.

Voorwaarden voor deelname
Om aan de NIHOp opleiding: “Veilig werken met de heftruck” basis deel te kunnen nemen is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Verdere opleiding is niet noodzakelijk.

Locatie
De opleidingen worden bij voorkeur op locatie bij de cursisten verzorgd. 
De opleidingen sluiten hier het beste aan op de praktijksituatie en worden daar dan ook zoveel mogelijk volgens ons maatwerkconcept op aangepast. De opleidingslocatie moet daarvoor echter wel voldoen aan een aantal criteria. Als uw locatie niet aan deze eisen voldoet, heeft het NIHOp, verdeeld over geheel Nederland, alternatieven voorhanden om naar uit te wijken.

Bekijk de locatie eisen voor Heftruck Basis

Prijs
Gezien de vele mogelijkheden die er zijn door het maatwerkconcept, is het niet mogelijk om een vastgestelde prijs te hanteren.

Vraag hier een offerte op maat op voor Heftruck Basis

Dagindeling
 “Veilig werken met de heftruck“ basis 

Ochtend
- Theorie

Middag
- Praktijkoefeningen

Duur van de opleiding
Van 8.00 uur tot 16.00 uur

Wanneer de deelnemer de opdrachten naar behoren heeft volbracht, ontvangt hij de NIHOp heftruck bedienerspas. Deze pas is 5 jaar geldig.

Groepsgrootte
Maximaal 8 personen 

Heeft u een vraag of wilt u zaken bespreken?

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Onze code 95 opleidingen

wachtend op afbeelding
Hoogwerker

In de ARBO wet is geregeld dat een werkgever verantwoordelijk is voor een gedegen vakkundige opleiding van zijn werknemers...

Lees meer
wachtend op afbeelding
Heftruck

In de ARBO wet is geregeld dat een werkgever verantwoordelijk is voor een gedegen vakkundige opleiding van zijn werknemers...

Lees meer
wachtend op afbeelding
BHV

Volgens de Arbowet moet ieder bedrijf een adequate bedrijfshulpverleningsorganisatie inrichten om bij een calamiteit het letsel...

Lees meer
wachtend op afbeelding
VCA

De opleidingen basis VCA en VOL-VCA zijn voorbeelden van opleidingen die niet alleen met het veilig kunnen werken met de hoogwerker...

Lees meer